SoMe og SVIK!

Det koker i sosiale medier

-Vi må snart ansatte noen som kun skal ha ansvaret for å håndtere alle spørsmålene vi får via sosiale medier, ler daglig leder Helge Moldver. Du kan trygt si at det koker.


I podcasten oppfordrer redaksjonen sine lyttere til å følge Lier & Mol i sosiale medier og en naturlig konsekvens av det er at entusiastiske lyttere kommenterer de ulike episodene og stiller mange spørsmål.


Hva er det lytterne lurer på?


-Mesteparten er hyggelige tilbakemeldinger av typen: Stå på! Beste podcasten! Når kommer det mer, jeg kan nesten ikke vente! Og det er jo veldig hyggelig, smiler Moldver. Men det er jo selvfølgelig noen som er misfornøyd også. Sånn er det bare, men vi har en liste over hvem det er, ler Moldver og løfter opp balltreet han alltid har liggende ved sin side.


Misfornøyd med hva da?


«PodMe» skyter kreativ leder Lars Christian Nygaardstrand inn.

-Det er en del av lytterne våre som synes det er et svik at vi legger ut en del episoder bak betalingsmur hos PodMe. For eksempel Runi Marie som mener at podcaster skal være gratis og at det nærmest er en menneskerett.
Hvorfor tror du det er slik?


-Uvitenhet, brøler Nygaardstrand, som umiddelbart får et strengt blikk fra sjefen som lukker den uhemmede munnen til den kreative lederen.

-Det Lars mener..., forsøker Moldver å glatte over, er at mange av podcastene der ute, de gode og populære, blir gitt ut av mediehus som for eksempel NRK, og de er jo ikke gratis de heller. Du har jo betalt for det via skatteseddelen. Det tar mye tid og veldig mange arbeidstimer å produsere gode podcaster, og når man ikke har annonsører, så synes vi ikke det urimelig at hver lytter spytter i en kaffekopp hver måned for å kunne kose seg i timevis med godt innhold. Det har vist seg vanskelig for vår podcast å tiltrekke seg annonsører, så for vårt selskap har Podme vært redningen. Hadde det ikke vært for Podme så hadde det sannsynligvis ikke vært noe AVHØRT i dag. I tillegg til episodene vi leverer til Podme, legger vi i tillegg en mengde gratis og reklamefrie episoder ut på iTunes, Spotifu etc.


Runi Marie er ikke enig i det?


-Runi Marie kaller oss for svikere og er åpenbart ikke enig i det.
Hvorfor er Lier aldri til stede på kontoret?


-Tja si det, mumler Moldver. Du vet hvordan det er med såkalte kjendiser. Han stikker innom i ny og ne for å se på oss jobbe, før han fyker av gårde på trening. Fyren er jo treningsnarkoman og en del andre ting jeg ikke vil bli sitert på.»


Som hva da?


-Ting jeg ikke vil bli sitert på sa jeg, brummer Moldver og begynner å stirre på telefonen sin, og jeg skjønner at jeg ikke lenger er velkommen på kontoret til Lier & Mol. Ikke hvert fall ikke før en gang i neste uke. Tidligst.


132 views0 comments

Recent Posts

See All

Innholdet på dette nettstedet er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Lier og Mol AS.